Bitcoin suser forbi gammel ATH

Det digitale gullet og kryptoen over alle krypto, Bitcoin, har endelig etter flere dagers kamp brutt gjennom motstanden og knust den gamle ATHen fra april på samtlige målestokker.

Det var senest i går kveld BTC paret mot Euro brøt ATH, hvor enkelte også har operert med en målestokk paret mot USD som også brøt gjennom i natt. Nå er imidlertid samtlige rekorder knust og 20. oktober går for alltid ned i historien som dagen hvor de siste bjørnene har blitt ristet av det elleville okseløpet som er 2021.

Bitcoin ser nå en enorm pågang og raste forbi $65 000 så snart den brøt gjennom, og ligger i skrivende stund og pusher på $66 000. Når kryptoen endelig har knust sin gamle ATH og kommet inn i såkalt “price discovery”, som vil si at markedet tester hvor høyt den går før futten går ut av raketten, er det kun spåkulene som kan forutsi hvor høyt taket er før en korreksjon setter ny bunnlinje.

Bilde: Mange fine grønne dildoer for Bitcoin

Det har dog ikke manglet på positive spådommer om kryptogullets fremtid, hvor det spesielt det siste året har stått nyheter man tidligere bare kunne drømme om i kø for Bitcoin, og markedet har reagert eksplosivt på nær all form for omtale i verdens medier. Det har medført en enorm forventning i markedet for hvor høyt Bitcoin kan nå i år, hvor flere har spådd et år som ender på over $100 000 mens andre påstår dette rallyet slår alle tidligere og vi er i en såkalt “super cycle”, med påfølgende høye prisforventninger.

Hvor lenge det går før vi får neste korreksjon kan kryptogudene kun vite. Enn så lenge har vi kun en ting å si:

Kryptoguiden gratulerer alle leserne!

Siste artikler

Kanskje du også liker...