Bitcoin skyter forbi ATH

Det digitale gullet og hele verdens favorittkrypto, Bitcoin, har nok en gang brutt gammel ATH fra mindre enn 3 uker siden. Den (foreløpige) rekorden står nå på $68 641.57 med en markedsverdi på nær $ 1,3 billioner.

Kryptogullets neste milepæl er uten tvil å overgå sølv, noe den er faretruende nær ved å gjøre.

Bitcoin truer sølv
Skjermdump: https://companiesmarketcap.com/assets-by-market-cap/

Etter en knall uke for krypto hvor det ikke var helt uventet Bitcoin ville bryte gjennom isen, selv om det nok kom noe raskere enn det mange nok hadde ventet, viser Bitcoin igjen muskler og bykser til med en betydelig pump som leder opp til toppen.

Det har dog ført med seg en del uro knyttet til de massive pumpene som ledet til det grandiose bykset. Med frykt for at det er tegn som indikerer at hvaler står bak mye av veksten og forsøker å manipulere markedet. En ikke helt unormal adferd i kryptoverden, dessverre.

Bitcoin pumper over ATH
Skjermdump: CoinGecko.com

Markedsmanipulasjon eller ikke, Bitcoin har uansett moment bak seg i et løp av gale okser som minner mer og mer om det elleville rallyet vi hadde for et knapt halvt år siden. Kryptoguiden gratulerer leserne med nok en ATH og avslutter med følgende visdomsord fra en av Twitters fremste spåmenn.

Siste artikler

Kanskje du også liker...