Bitcoin når $69 000!

Kun en knapp dag etter forrige rekord, ga alles kryptofavoritt og det digitale gullet over alle digitale gull, Bitcoin, markedet nok en ATH.

Grønne dildoer så langt øyet kan se
Skjermdump: Binance

Forventningene har vært mange, og memes har det heller ikke manglet på, når Bitcoin nærmer seg de magiske sifrene $69 420. Tallene, som isolert sett har vært en meme omtrent så lenge internett har eksistert, har vært et målepunkt for flere kryptotilhengere å strekke seg etter siste dagene, kun for memens skyld.

Nå har første delmål endelig blitt oppnådd, og den nye ATH er foreløpig på $69 044, kun skarve $376 under summen som antakelig vil føre til at internettet kneler midlertidig av vekten av nye memes som genereres når den endelig oppnås.

Selv da er kryptogullet ikke langt unna den neste virkelige milepælen, markedsverdien på sølv, som selv har sett en markant økning siste tiden sammen med det “analoge gullet” Au, mineralet som siden tiden før tid har blitt brukt av menneskeheten for byttehandler, og det sanne målet for Bitcoin.

Enn så lenge gratulerer vi leserne atter en gang! November skuffer virkelig ikke, popcornet konsumeres i stor skala i det denne kryptothrilleren utspiller seg, og Kryptoguiden følger i spenning.

Siste artikler

Kanskje du også liker...