Bitcoin med ny ATH, øyner de store 60

Oppdatering: Bitcoin har siden nådd 60K!

Bitcoin har igjen nådd ny ath, og raser dermed forbi forrige høydare på $58 419 som ble satt den 21. februar. Kryptoen har siden gjennomgått en korreksjon, hvor den 28. februar på det laveste var ned -25,73% til $43 382. Det har dermed vært god anledning til å shoppe Bitcoin på billigsalg med andre ord, noe flere later til å ha tatt nytte av.

Det digitale gullet så en stor sellwall rundt $ 58K og har nå endelig pushet gjennom. I skrivende stund handles Bitcoin for $58 954.

Kryptoen er nå på veg mot de store 60 og ukjent territorium. Samtidig ser flere børser en stadig mindre tilgang på Bitcoin, hvor flere og flere tar ut og setter i cold storage, gode tegn på institusjonelle innkjøp og langtidsinvestering.

Det er stor forventning knyttet til effekten av den amerikanske økonomiske hjelpepakken, hvor enkeltpersoner vil motta opp til $1400, og hvordan dette bil påvirke kursen videre ettersom flere antakelig vil investere sjekken i krypto. Grafen under viste hva som skjedde på Coinbase sist.

Coinbase Sees $1,200 Deposits Peak Following First US Stimulus Package  Distribution
Foto: Coinbase

Den økte mengden dollar tilgjengelig kan også føre til at enda flere ønsker å inflasjonssikre sine aktiva, noe som kan lede til ytterligere press på kryptoen. Stimulus sjekkene vil begynne å rulle ut kommende uken.

Ny offisiell ATH på Bitcoin er nå $59 611. Om det er den endelige før korreksjonen er vanskelig å spå, men det later fremdeles til å være mye motstand før kryptogullet bikker 60.

Siste artikler

Kanskje du også liker...