Bitcoin har nådd $60 000

Det har skjedd. Den store muren er overkommet. Det digitale gullet, Bitcoin, har bikket $60 000 dollar og er på veg mot nye høyder. Ny ath er nå på $ 60 212. Hvor lenge det tar denne gang før neste korreksjon kommer er det ingen som vet, men redaksjonen påminner leserne om å hodle hodet kaldt i tiden fremover.

Uken som kommer vil by på mye som kan påvirke kursen. Stimulussjekkene er på veg til den amerikanske befolkningen og dollar trykkes som aldri før. Samtidig er det stadig flere som ser verdien av Bitcoin som verdilagring, og flere banker ser på å etablere Bitcoin-fond, mange som tidligere har vært uttrykte motstandere av krypto.

Kan være et bilde av tekst som sier 'Stimulus check: Potential delivery dates (these could change) Stimulus bill passed Congress Stimulus bill signed into law March 10 First direct deposit sent March 11 First paper checks sent March 13 or 14 (officially) First EIP cards sent Week of March 22 possible Week of March 29 possible'
Bildet viser når stimulussjekkene blir betalt ut

Det er definitivt mye som rører på seg, men Bitcoin vil uten tvil gjennomgå en korreksjon etter ath er nådd. Da er det viktig å huske på de gylne ord.

BTFD.

Vi gratulerer leserne. Dette er en stor dag for oss alle.

Dette er ikke investeringsråd.

Siste artikler

Kanskje du også liker...