Bitcoin er erklært død 416 ganger

Det finnes få ting i verden som er sikre, en ting som derimot er rimelig garantert er at Bitcoin og øvrige kryptovaluta regelmessig erklæres døde. Noe prematurt ville kanskje noen si.

Noen morsomme sjeler har derfor tatt på seg oppgaven å registrere alle artiklene som omhandler Bitcoins endelikt. Fordi selvsagt har de det.

Besøk dem her: https://99bitcoins.com/bitcoin-obituaries/

Første artikkel som erklærte Bitcoins undergang, snaue 2 år etter første blokk var minet, og fortalte hvorfor Bitcoin aldri kunne bli en valuta, kom Desember 2010. Ironien vil ha det til at tidsskriftet som meldte dette for lengst er gått under, mens Bitcoin lever videre.

Den siste vismannen som spår Bitcoin i null kom med dødsdommen den 21. mai. Antakelig har vedkommende ikke gjort leksa si, han heller. Eller så er det vel en fin måte å sanke views på Youtube.

Why Bitcoin is Going to ZERO – The HIDDEN THREAT to Cryptocurrency. – YouTube

Samtidig har Bitcoin sett en enorm vekst, selv med siste tids markedsutvikling, hvor stadig flere institusjonelle investorer, konverterte kryptomotstandere og selv banker, hiver seg på bølgen.

Naturligvis vil det alltid være ihuga motstandere, og krypto er langt fra perfekt. Hvilken vei utviklingen vil ta og hvordan fremtiden til kryptovaluta ser ut, kan derimot ingen bastant fortelle.

Vi i kryptoguiden tror og håper jo selvsagt at både Bitcoin og andre kryptovaluta blomstrer i årene som kommer, og tar de gjentatte nyhetene om dens tidlige undergang med en heller stor klype salt.

Siste artikler

Kanskje du også liker...