Binance utsetter notering av COIN token

Det var med brask og bram Binance gikk ut og lovde å liste en token basert på Coinbase aksjen, $COIN, og tok følgelig Twitter med storm. Men dagen gikk, ingen token kom, og flere spurte seg selv hvor den ble av.

Nå har børsen lagt ut en ny melding som oppklarer det hele. Noteringen av COIN token blir utsatt. Binance selv hevder det er på grunn av markedsvolatilitet i aksjen.

$COIN gikk som en rakett i gråmarkedet, og var oppe i $600 USD på et tidspunkt før den nådde NASDAQ og åpnet opp på $381. Da tok aksjen derimot en helomvending etter det som så ut som en lovende start, og stupte ned mot $315. I skrivende stund handles aksjen for $335.

Skjermdump: NASDAQ

Det er dermed ikke uten grunn at Binance ikke noterte sin aksjetoken, samtidig kan man jo undres over om det hele var et markedsstunt for å ta del i hypen. En ting er imidlertid klart, det er nok et par sjeler der ute som har spart noen kroner ved å ikke gå FOMO og all inn i Binance sitt nye prosjekt

Med mindre de hev seg på aksjebørsen da.

Les hele meldingen fra Binance her

Reklame:

Spar 5% i kommisjon på handler gjennom Binance ved å registrere deg gjennom denne lenken (affiliate) eller bruk vervekode UHHK11PE.

Registrer deg på Binance uten bonus her (direktelenke).

Siste artikler

Kanskje du også liker...