Binance under etterforskning

Det amerikanske byrået, U.S. Commodity Futures Trading Commission (CFTC) med ansvar for regulering av opsjoner og terminkontrakter, etterforsker om kryptobørsen Binance har tillat amerikanske borgere å drive handel på plattformen.

I følge finansnyhetsmediet Bloombergs rapport (betalingsmur), som siterte anonyme kilder, søker CFTC å fastslå om Binance har tillat investorer med amerikansk statsborgerskap å unngå myndighetenes krav til tilsyn ved å tillate de å drive handel på plattformen. Rapporten har vel og merke ikke anklaget børser for å gjøre noe galt. Amerikanske brukere må benytte seg av Binance egen tjeneste for USA, Binance.us og ikke Binance.com for å ikke omgå kravet.

Binance-høvdingen og Twitter-kongen CZ Binance, sjefen selv og CEO over Binance, tweetet kort tid etterpå og slo fra seg det hele som Fear, Uncertainty and Doubt (FUD), men utelukker ikke at enkelte kan ha slippet gjennom kikkhullet med en feil.

BNB, Binances egen token, så et kursfall ved nyhetens slipp, men har siden korrigert noe og handles nå for $266,66 i skrivende stund.

Skjermdump: Coingecko.com

Siste artikler

Kanskje du også liker...