Binance med skyhøye gebyrer på ETH-uttak, lurer kunder mot BSC

Den gigantiske kryptobørsen Binance, med hovedkvarter i Malta, har som flere andre børser utviklet egen kryptovaluta for å kapitalisere på markedet. Nå har kloke hoder på Reddit sammenlignet uttak via Ethereum fra Binance med rivaliserende internasjonale børser, hvor det dannes et bilde av at Binance ønsker å styre brukerne fra Ethereum til sitt eget kryptonett, Binance Smart Chain, med å bruke skyhøye gebyrer som virkemiddel. Binance Smart Chain er selv basert på Ethereum.

I følge posten på Reddit tar Binance så mye som 600% mer for uttak via Ethereum-nettverket, mens brukere som velger å benytte Binance eget BSC-nett for uttak kun betaler en mikroskopisk brøkdel i forhold, $ 0,15 cent. Se sammenligningen under.

  • Kraken uttaksgebyr er 0.0017 ETH (omtrent $2)
  • Gemini uttaksgebyr er 0.001 ETH (omtrent $1.6)
  • Binance uttaksgebyr er 0.008 ETH (omtrent $13)

Binance Smart Chain har enda ikke sett adopsjon som gjør det praktisk å benytte for uttak, og dersom brukere tar ut krypto gjennom BSC kontra Ethereum, risikerer de derfor å miste sine krypto for alltid om mottakeren ikke støtter nettverket. Forsøker en for eksempel å bruke BSC til å overføre mellom børser, må mottakeren også ha støtte for BSC, noe nesten ingen har. En hard lærepenge for mange som er nye på kryptomarkedet, med jevnlige historier fra personer som har mistet alt fordi de ikke forstod Binance sitt kompliserte uttakssystem, som mange påstår er laget for å lure brukerne til å bruke BSC og skape markeds press.

Les hele tråden på Reddit her: https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/lxun5p/binance_charges_600_more_than_other_exchanges_to/

Siste artikler

Kanskje du også liker...