Binance lager aksjetoken på COIN

Artikkelen oppdateres

De fleste som ikke bor under en stein har fått med seg at Coinbase skal på børs i dag. Det kan være utfordrende for mange å komme til i førhandelen som starter 13:30, og ikke vil få lov å handle før 15:30. For dere har Binance noen gode nyheter! De har (selvsagt) laget en aksjetoken av COIN, som vil si at det vil være mulig å trade i COIN, uten å ha eierskap til aksjen, og ta del i opp- og nedturen. Binance har ikke spesifisert nøyaktig klokkeslett for token enda, men vi krysser fingrene for at det vil bli mulig å ri hele veien fra førhandel. COIN vil trades mot BUSD.

COIN er ventet å ha en sterk vekst i dag, og vil antakelig være ekstremt volatil å trade, med påfølgende muligheter. Aksjen listes i førhandel for $250 USD og vil være tilgjengelig som token hos Binance senere i dag.

Les mer hos Binance her

Sjekk også ut vår artikkel om hvor du kan handle Coinbaseaksjen: https://kryptoguiden.no/hvordan-handle-coinbase-aksjen/

Oppdatering: Det viser seg å være noe usikkerhet om når selve aksjen slippes i handel i dag, og det er ikke sikkert at den kommer i førhandel.

Oppdatering: Flere kilder hevder at aksjen vil være i handel fra 19:30 i kveld. Med all sannsynlighet vil COIN være klar som token ved lansering av aksjen.

Oppdatering: Kilder på Twitter hevder at COIN vil åpne på $340, kontra $250 som ble rapportert i går. I skrivende stund ligger aksjen i gråmarkedet på $548.

Oppdatering: Det har vært en handel på 100 aksjer for $340 viser handelsvisningen i DnB, men har ikke vært øvrig handel så langt, og kursen vises fremdeles til $250.

Skjermdump: DnB

Oppdatering: Det tikker nå inn flere handler på $COIN.

Oppdatering: Les siste artikkel i saken her:
https://kryptoguiden.no/binance-utsetter-notering-av-coin-token/

Reklame:

Spar 5% i kommisjon på handler gjennom Binance ved å registrere deg gjennom denne lenken (affiliate) eller bruk vervekode UHHK11PE.

Registrer deg på Binance uten bonus her (direktelenke).

Siste artikler

Kanskje du også liker...