Binance Futures lanserer USDⓈ-M BTCDOM evigvarende kontrakter med opp til 25X giring.

For den risiko søkende lanserer nå Binance Futurs et produkt som speiler BTC kursen med opptil 25x giring.

Bilde

Produktet lar deg dramatisk øke risikoen for både tap og gevsint. 25x giring betyr at dersom kursen flytter seg over 1,99% i feil retning så vil posisjonen din bli tapt. For den som lurer på hvordan prisen på denne indexen kalkuleres så er den som følger.

BTCDOM-indeksen beregnes med de vektede gjennomsnittsprisene til sine bestanddeler. Prisen som brukes for BTCDOM-indeksen er forskjellig fra andre indekser som beregnet med den bestanddelsprisen i nevneren samme som indeksene selv, er Bitcoin-prisen denominert i den konstituerende kryptovalutaen, for eksempel BTC / ETH, BTC / BNB, BTC / ADA, etc.

Med følgende formel :

I hvilken n er bestanddelene teller, pi er den siste prisen på bestanddel i (denominert i indeks valør), vidd er vekten av bestanddeler i senest rapportert tid t, Divisort er den nyeste stabile divisor, som sikrer en kontinuerlig endring av indeks bestanddeler / vekt og indeksprisen påvirket bare av bestanddeler prisendring. Divisoren på basisdagen er:

Og på rapporttidspunktet t:

Der nt er komponenter teller på rapporttidspunktet t, og nt-1 er komponentene teller fra forrige rapporttid.
Vekten beregnes av en vektfaktor (vekten forblir uendret mellom rebalanseringer):

Vektingsmetodene for Binance BTCDOM Index er markedsverdivekting med en vektingsfaktor beregnet som følger:

Volumet jeg står for handelsvolum (for tiden samlet konstituerende volum av respektive Binance USDT perps mellom rebalanseringer) og markedsverdi i (ved rebalanseringstid) er markedsverdien av bestanddeler i, alle beregninger måles med indeks valør.

Dersom du forsatt ikke er avskrekket så ønsker kryptoguiden lykke til med spekulasjonen og minner om at banken alltid vinner.

Siste artikler

Kanskje du også liker...