Både BTC og ETH med ATH i dag

I en nokså sjelden markedsvinging, har både Bitcoin og Ethereum oppnådd ny all time high, samme dag.

Bitcon lå lenge og danset rundt $60K etter siste ath fra mars, og brøt endelig gjennom motstanden etter hvert som mer og mer av kryptoens totale verdi har handlet for over 60.

Ny ath (foreløpig) satt i dag er $63 365 og kryptoen handles i skrivende stund for $62 764, ned -0,94% fra ath, men ser fremdeles mye bevegelse og det er ikke sikkert at den går inn i korreksjon enda. Kryptoen fortsetter dermed trenden med stadige nye ather og indikerer ikke at bullrunnet er over enda.

Skjermdump: Coingecko

Ethereum satte ny ath på $2 237 og handles i skrivende stund for $2 230 og indikerer ikke at endelig ath er satt for dagen basert på markedsvolum.

Det digitale “sølvet” har sett starten på en rekke oppdateringer for å forsøke å hanskes med løpske gas fees, etter som kryptoen er stadig mer populær og det nærmest daglig mintes nye tokens basert på nettverket, hvor siste oppdatering “Phase 1” vil slippes den 15. april på vegen mot Ethereum 2.0 som er ventet om ca. 18 måneder. Ethereum vil da gå fra et POW-basert system til POS.

Skjermdump: Coingecko

Kilder for ATH er https://cryptorank.io/ath

Siste artikler

Kanskje du også liker...