Argo Blockchain og DMG med “grønn” mining-avtale

De to børsnoterte kryptovalutaselskapene, Argo Blockchain og DMG, har kunngjort hva de påstår er verdens første “grønne” Bitcoin-mining avtale.

London-noterte Argo Blockchain kunngjorde på fredag at de har signert en foreløpig avtale med kanadiske DMG Blockchain Solutions for å lansere verdens første Bitcoin-mining drevet av ren energi.

Argo og DMG vil kombinere sin hashrate for å skape Terra Pool, et nytt Bitcoin-pool som vil drives utelukkende på vannkraft.

“Å takle klimaendringer er en prioritet for Argo, og samarbeid med DMG for å skape det første “grønne” Bitcoin-poolet er et viktig skritt mot å beskytte planeten vår nå og i generasjoner framover,” sa Argos administrerende direktør Peter Wall i en uttalelse.

“Vi håper andre selskaper innen bitcoin-gruveindustrien følger i våre fotspor for å demonstrere bredere klimabevissthet.”

Dan Reitzik, administrerende direktør i DMG, sa: “Vi mener dette er en mulighet for fortsatt vekst ettersom vi utvikler en bedre forståelse av klimavennlig virksomhet samtidig som vi integrerer de nyeste og mest innovative blockchain-teknologiene.”

Nyhetene kommer i kjølvannet av utstrakt kritikk mot Bitcoins energisluk, hvor enkelte politikere vil bannlyse hele greia i Norge mens andre, kanskje mindre miljøvennlige land vil legge mer til rette for Bitcoin-mining.

Siste artikler

Kanskje du også liker...