Årets Cardano Summit går av stabelen til helgen

Forventningene er høye og lovnadene store etter Cardano foundation i august meldte at støtte for Smart Contracts var under testing, en funksjon som har vært etterlengtet siden nettverket lanserte i 2017, hvor det så langt er over 2 200 prosjekter som ligger klar til når den kjærkomne funksjonen endelig lanseres.

Det er nok derfor mange som vil tune inn til årets Cardano Summit 2021, en global event som streames for alle verdens ADA-entusiaster, hvor Facebook-gruppen Kryptovaluta Norge fysisk gjester den nordiske delen som avholdes i Oslo, nå på lørdag og søndag 25. – 26. september.

Agenda er spikret og klart, bordene satt og scenelysene i ferd med å tennes for det som uten tvil vil være det største eventet for blokk-kjeden som har tatt kryptoverden med storm siden sommeren, og ført kryptoen helt til pallplassering hvor den nå ligger og kniver tett med Tether. Cardano foundation holder derimot kortene tett til brystet og det fulle programmet blir ikke publisert før de kjører show, i følge arrangøren.

Ut av over 400 søknader og over 360 byer verden over, så har Ken Erik Ølmheim og Thomas Lindseth landet det nordligste eventet her i lille Norge. At valget falt på Oslo er ikke tilfeldig, skal vi tro Ken Erik, som kom med følgende kommentar til Kryptoguiden.no om årets hotteste kryptoevent i hovedstaden.

Ken Erik Ølmheim, arrangør Cardano Summit 2021 Oslo
Foto: Privat

Kryptovaluta Norge landet årets summit her i Norge. Kan du fortelle litt om hvordan dere fikk til det?

Det er faktisk en litt artig historie,” forteller Ken Erik med stor iver. En kjent stemme, som i tillegg til at han er godt kjent i det norske kryptomiljøet, også streamer både på Youtube og Facebook, samt ikke er helt ukjent bak miksepulten som DJ.

– I starten av mai, en sen kveld etter jobbmøte i Dubai, kom jeg helt tilfeldig i snakk med noen som hadde tilknytning og jobbet tett opp mot IOHK og Cardano Foundation. Slikt ble det øl, latter og god prat ut av.


Samme kveld gikk jeg på lufta fra hotellet, med min daglige livestream for Kryptovaluta Norge. Der jeg snakket om at det virker som at Cardano kommer med store ting utover sommeren og høsten.


Vel tilbake i Norge noen dager etter, snakket jeg med Thomas Lindseth, som hjelper meg som moderator på YouTube plattformen. At vi kanskje for moro skyld, burde søke om å være host for Cardano Summit, hvilket vi begge bare flirte av.


Thomas sendte da inn en søknad, også hørte vi ingen ting, før Thomas ble kalt inn på et ett times intervju med 3 sentrale fjes fra Cardano.

Cardano jobber jo på en veldig seriøs og grundig måte. De har full pakke med verifisering og konfidensialitetsavtale. Videre har de et team som gjør undersøkelser og sjekker opp sosiale medier og slikt. Dog med litt god humor undrer jeg på. Om det er bildene fra Google der jeg er DJ på forskjellige fester eller Kryptovaluta Norge som Norges største kryptovaluta-entusiast forum på Facebook, som appellerte mest.. Hehe

Uansett så er jeg og Thomas, samt vi alle i Kryptovaluta Norge veldig glade og ydmyke for den tilliten vi har fått, fra verdens 3. største kryptovaluta. Videre å få lov til å være med på noe så stort, som å bidra til å styrke en kryptovaluta, på veien til å bli helt desentralisert, rask og styrt av de som har Cardano ADA token. Da sitter man igjen med en god følelse.

Foruten Kryptovaluta Norge, hvem andre er det som stiller på eventet?

Så dette er hva som er helt utrolig fantastisk med kryptovaluta-miljøet i Norge og Cardano.

Da Thomas og jeg fikk bekreftet at vi var valgt ut, så sendte jeg ut noen få meldinger på kvelden, også postet vi et innlegg på Facebook gruppen. Det var absolutt ingen som takket nei til å bidra.


Alle som kan, fra Norwegian Block Exchange, hele Meld.com teamet, alle fra BitGate.io, og ikke minst andre kryptovaluta-forum, grupper og YouTube kanaler fra Norge, er med på dette. Videre har vi fått fenomenal support og tett oppfølging fra Cardano foundation.


I tillegg til de overnevnte, kommer det folk fra nært og fjernt. En kar fra chat’n i livestreamen min flyr faktisk inn fra Bergen for å hjelpe til med å rydde, for egen regning. En annen kar kommer opp i fra Danmark for å delta. Videre kommer det godt kjente profilerte NFT skapere, tradisjonelle kunstnere, investorer, utviklere, folk fra DeFi miljøet, og ikke minst mange kjære medlemmer av kryptovaluta Norge.

Hvilke spennende temaer og nyheter kan vi forvente oss i løpet av helgen?

Det som Cardano kommer med, kan jeg ikke si så mye om på grunn av avtalen med Cardano. Dog har jeg en magefølelse på at Charles Hoskinson kommer med blokkjede-krutt begge disse dagene. Så lar nok ikke de tidligere nevnte heller la kvelden gå uforglemt hen. Hehe.

Dere har nevnt at det kommer til å bli skikkelig fest-stemning, samt det går rykter om konkurranser?

Stemmer. Når man samler en sånn gjeng med glade mennesker, da blir det fort en liten skål.

Videre blir det unike muligheter, for dem som har hellet med seg i konkurranser. På toppen av dette får de være med på en helt unik auksjon. Der alt går til et veldedig formål, godkjent av Cardano. Videre, er det noe som helst fiat igjen på kontoen etter dette, så går alt dette også til samme formål.

Korona har selvsagt tatt sin skatt også i år, og det medfører dessverre at eventet ikke får ha mer enn 100 gjester ihht. koronaregelverket, og er allerede solgt ut med lange ventelister.

Kryptovaluta Norge lover derimot å streame showet for alle de som ikke rakk å melde seg på. Ken Erik avslutter med følgende oppmuntring til de som ikke fikk plass denne gang.

– Ja steike disse ble revet bort på 2 dager. Ventelista begynner allerede å fylle seg helt opp også.
Dog kan vi love revansje for alle som ikke fikk plass denne gangen, om at vi skal finne på noe sprell i Kryptovaluta Norge igjen når den tid kommer. Bare denne Korona’n blir til bare Corona… Hehe

Siste artikler

Kanskje du også liker...