Amerikansk mediegigant lanserer NFT-selskap og blokk-kjedebasert animert serie

Den Amerikanske mediegiganten Fox, som blant annet står bak en av de 4 store kringkastingsselskapene i USA, lanserer et eget NFT-selskap og blokk-kjedebasert animert serie, Krapopolis.

Dan Harmon, som står bak kjempesuksessen Rick and Morty, er hjernen bak nysatsningen Krapopolis. Produsert av underdivisjonen i Fox-imperiet, Bento Box Entertainment, skal serien satt til antikkens Hellas omhandle “en dysfunksjonell familie bestående av mennesker, guder og monstre som prøver å styre en av verdens første byer uten å drepe hverandre [fritt oversatt]”.

Fox lanserer samtidig en NFT-markedsplass for Krapopilis som vil tilby en rekke digitale objekter som relatert kunstverk, GIFer og karakterer fra serien, i form av tokens.

Med det bidrar et av verdens største mediekonsern til å gjøre blokk-kjede og NFT spesielt, litt mer stuerent. Et trekk som utvilsomt vil prege anseelsen til blokk-kjedeteknologi i tiden fremover og effektivt demonstrerer det kommersielle potensialet i teknologien.

Fox har så langt ikke avslørt flere detaljer om NFT-selskapet, kalt Blockchain Creative Labs, som hvilken blokk-kjede de vil bruke for NFTene. Men sier i et intervju med Hollywood Reporter at de planlegger å forene annonsører og NFT, i det aller første prosjektet som baseres rundt NFT og blokk-kjede.

Antakelig ikke det siste heller.

Siste artikler

Kanskje du også liker...