Amazon tilbakeviser Bitcoin-rykter

Gårsdagens Amazon-rykter førte til enorme rykninger i et ellers nervøst kryptomarked, hvor det digitale gullet endelig bikket over $40 000 igjen. En posisjon kryptoen ikke har holdt siden midten av juni, før den siden endte i en mye ventet korreksjon.

Skjermdump: Coingecko

Nå har Amazon tilbakevist ryktene om at den amerikanske netthandelsgiganten vil begynne å godta Bitcoin som betalingsmiddel for sine tjenester, melder Reuters. Bitcoin jekket videre ned med nyhetene før den fant støtte igjen på $36 000 tallet, etter kalddusjen fra konsernet til verdens rikeste mann og hobbyastronaut, Jeff Bezos. Antakelig godt hjulpet av det endeløse Tether-dramaet.

Likevel viser gårsdagens elleville børsfest at det fremdeles er mange latente okser i markedet, hvor kun en liten gnist er det som skal til før raketten tennes og tar av igjen, i det som på mange måter kan beskrives som en valutabasar hungrig etter gode nyheter for drivstoff til måneferden.

Amazon har dog ikke lagt ballen helt død. Tilbakevisningen gjelder kun at de vil godta Bitcoin innen utgangen av året, en distinksjon vel å merke seg, hvor de fortsetter å se på hvordan kryptovaluta kan benyttes som betalingsmiddel. Videre avkrefter de at selskapet har konkrete planer for å lansere egen krypto neste år.

Følg meg gjerne på Twitter! @KryptoKonrad

Siste artikler

Kanskje du også liker...