$700 millioner i BTC av markedet, ser ny ath igjen

Artikkelen er oppdatert lenger ned i saken

Det er hett, brennhett, i Bitcoin handel om dagen, og mer kan det bli. Stadig flere aktører kjøper Bitcoin og flytter det ut av børsene og inn i cold storage. Det kommer ikke lenge etter flere tusen selskaper var med på Bitcoin-seminar ledet av Michael Saylor i MicroStrategies, mannen som solgte Elon Musk på Bitcoin.

I følge Twitter-kontoen Bitcoin Acrhive har 12 442 Bitcoin totalt blitt tatt ut av markedet i dag, med en verdi på over $713 millioner (etter dagens priser, sikkert mer i morgen!) ute av handel foreløpig. Det kommer kort tid etter nyheten om at Coinbase har lav beholdning av BTC tilgjengelig.

Med stadig flere Bitcoin som blir tatt ut av handel, og etterspørsel som øker, er det ikke usannsynlig at prisen vil øke astronomisk fremover.

Samtidig pusher Bitcoin i skrivende stund over $58,419 i ny ath, med kurs strakt mot de store 60 kun en knapp uke etter den rundet 50. Bitcoin market cap har økt en halv billion dollar så langt denne måneden (trillion på engelsk).

Oppdatering: Det viser seg at det er så mye som 17,000 BTC med en verdi på nesten en milliard dollar som er flyttet. Interessant nok har nesten 40 av disse transaksjonene et volum på mellom 350-400 BTC, alle innenfor et tidsrom på en time.

Image

Siste artikler

Kanskje du også liker...