650 Amerikanske banker kan snart tilby Krypto

En god nyhet kommer skjeldent alene, og Forbes melder idag ( 30. Juni) at 650 Amerikanske banker “snart” kan tilby krypto til totalt 24 Millioner kunder. Avtalen er kommet istand mellom betalingsgiganten NCR og Krypto asset selskapet NYDIG.

For at bankene skal slippe å gå igjennom den relativt tunge regulatoriske møllen for å kunne oppbevare, flytte, handle og håndtere krypto kan de med denne avtalen benytte NYDIG sin forvaltningstjeneste.

Iniativet er det siste i rekken fra det Atlanta baserte NCR som prøver å kapitalisere på økende etterspørsel blant banker og kredittunioner som ser seg lei på at kunder flytter penger ut av konto, over til kryptobørser for å handle. Ved å tilby en løsning for kjøp/salg og oppbevaring innenfor dagens kontostruktur håper man å kunne konkurere mot de etablerte kryptobørsene.

Grunnlagt i 1884 som National Cash Register, har NCR idag 34000 ansatte, leverer tjenester som spenner fra minibanker til digitalbanking og betjener over 180.000 utsalgsteder.

NYDIG er Bitcoin-datterselskapet til Stone Ridge, en alternativ kapitalforvalter på 10 milliarder dollar. Vi er på linje med oppdraget om å frigjøre kraften til Bitcoin trygt gjennom teknologier og finansielle tjenester som gjør det mulig for fremtidsrettede selskaper og investorer å få tilgang til denne aktivaklassen

Siste artikler

Kanskje du også liker...